Read Spoorloos by Luc Deflo Free Online


Ebook Spoorloos by Luc Deflo read! Book Title: Spoorloos
The author of the book: Luc Deflo
Edition: Manteau
Date of issue: September 2007
ISBN: 9022321479
ISBN 13: 9789022321478
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 7.45 MB
City - Country: No data
Loaded: 1499 times
Reader ratings: 7.2

Read full description of the books:Film: Ice Age. Plaats: bioscoop Utopolis, Mechelen. Tijdstip: vroege namiddag. De zaal zit afgeladen vol. Irina Gerlach, zeven jaar, moet dringend plassen. Na de voorstelling trekt Hilde, haar zus, aan de alarmbel, want Irina is verdwenen. Dirk Deleu van de Lokale Mechelse Recherche is als eerste ter plaatse, op de voet gevolgd door Ward Feremans van Cel 5, de nationale cel gespecialiseerd in kindermisdrijven.
De laatste die Irina levend heeft gezien, is Linda Verstrepen, die in de cafetaria werkt. Ze zag dat Irina werd opgehaald, vermoedelijk door haar ongeruste vader, want de man was overstuur. Na een korte maar heftige woordenwisseling - ze herinnert zich de woorden 'ongerust' en 'mama' - zijn de twee naar buiten gelopen, naar het parkeerterrein.
Daar houdt voor Deleu en Feremans het spoor op. Er wordt met man en macht gezocht, maar Irina lijkt van de aardbodem verdwenen. De speurders vrezen het ergste, aangezien de eerste uren na een ontvoering cruciaal zijn. Dan komt er een teken van leven. Helene Slachtmuylders, een welgestelde dame, doet aangifte. Ze heeft een verontrustend telefoontje ontvangen van een man die in gebroken Nederlands losgeld eist, in ruil voor het leven van haar ontvoerde dochter. Maar haar dochter ís niet ontvoerd.
Met Spoorloos heeft LUC DEFLO zijn elfde thriller geschreven. Het handelsmerk van Deflo is de messcherpe analyse van de menselijke ziel. Hij is niet alleen sterk in het opbouwen van actiescènes, maar ook de huiveringwekkende en beklemmende sfeerschepping, waarin zijn dikwijls radeloze personages tot criminele daden overgaan, is beklijvend.


Download Spoorloos PDF Spoorloos PDF
Download Spoorloos ERUB Spoorloos PDF
Download Spoorloos DOC Spoorloos PDF
Download Spoorloos TXT Spoorloos PDFRead information about the author

Ebook Spoorloos read Online! Luc Deflo is een van de bekendste en spannendste Vlaamse thrillerauteurs. Al meer dan 15 jaar schrijft hij ene bestseller na de andere. Hij onderscheidt zich vooral door de psychologische profielen die hij schetst. In 2008 won hij de Hercule Poirotprijs. In 2014 bewijst hij met ‘Intifada’ dat hij nog steeds tot de ‘crème de la crème’ behoort en ook niet verlegen zit om wat controverse. Later dat jaar schrijft hij in duo met Aloka Liefrink ‘Onderhuids’.
Luc Deflo in de Nederlandstalige Wikipedia


Luc Deflo is a Flemish writer.


Reviews of the Spoorloos


ARTHUR

For those who are bored to live

JACK

Very controversial Vpechalenija

HOLLIE

Watch out! Maybe a fundamental change in your life!

KIAN

One of the best books

ELLIE

Not when you can say the book is better.
Add a comment
Download EBOOK Spoorloos by Luc Deflo Online free

PDF: spoorloos.pdf Spoorloos PDF
ERUB: spoorloos.epub Spoorloos ERUB
DOC: spoorloos.doc Spoorloos DOC
TXT: spoorloos.txt Spoorloos TXT