Read Iscjelitelj by Noah Gordon Free Online


Ebook Iscjelitelj by Noah Gordon read! Book Title: Iscjelitelj
The author of the book: Noah Gordon
Edition: Mozaik knjiga, Zagreb
Date of issue: 2014
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 5.50 MB
City - Country: No data
Loaded: 2774 times
Reader ratings: 6.6

Read full description of the books:Devetogodišnji Robert Jeremy Cole moći će, kad odraste, za sebe reci da je imao sreće u nesreći. Kad su mu 1021. godine umrli roditelji, a braca i sestra razdijeljeni drugim obiteljima i skrbnicama, on je uspio izbjeći sudbinu da bude prodan u roblje i otisnuo se u svijet. Henry Croft bio je čovjek koji se bavio liječenjem najsiromašnijih i koji je sitnim prevarama pokušavao preživjeti. Kad primi Roba u svoje društvo počet ce ga podučavati najprimitivnijim medicinskim metodama toga vremena i tako zainteresirati za liječenje bolesnika. Rob ce, susrećući se s brojnim bolesnicima koje neće moći izliječiti, odlučiti da ce postati pravi, školovani liječnik, a u njegovoj odluci neće ga obeshrabriti ni činjenica da se škola nalazi na drugom kraju svijeta _ u Perziji. Put na koji ce krenuti odvest ce ga u neizvjesnost, u drugu kulturu i vjeru, ali i u ljubav koja ce ga uvijek vjerno čekati.
Opsežni povijesni roman Iscjelitelj prvi je dio tzv. liječničke trilogije koja prati članove obitelji Cole koji se, svaki u svom vremenu, suočavaju s dvojbama koje donosi medicina tog doba. Rob u Iscjelitelju pokušava napustiti primitivne metode liječenja dominantne u srednjem vijeku i učiti znanstveno potvrđenu medicinu u čemu će mu umnogome pomoći tzv. šesto čulo, neobičan dar koji mu omogućuje da predosjeti smrt svojih bolesnika. Icjelitelj je najveći uspjeh američkog pisca Noaha Gordona (Šaman, Iscjelitelj iz Zaragoze, Rabin, Jeruzalemski dijamant) a do sada je prodan u milijunskim nakladama.


Download Iscjelitelj PDF Iscjelitelj PDF
Download Iscjelitelj ERUB Iscjelitelj PDF
Download Iscjelitelj DOC Iscjelitelj PDF
Download Iscjelitelj TXT Iscjelitelj PDFRead information about the author

Ebook Iscjelitelj read Online! Noah Gordon is an American novelist. Some of the topics covered within his novels include medical history and medical ethics. More recently he has begun to focus more on themes relating to the Inquisition, and Jewish cultural history. His novel Shaman won the first James Fenimore Cooper Prize for Best Historical Fiction in 1993.

Librarian Note: There is more than one author in the GoodReads database with this name.


Reviews of the Iscjelitelj


OWEN

This story is going to be remembered for a long time.

MUHAMMAD

A hard, shocking, but extremely useful book that makes you think!

PHOEBE

Total disappointment

WILLIAM

There are significant drawbacks

GRACE

Why do I need to specify a phone number?
Add a comment
Download EBOOK Iscjelitelj by Noah Gordon Online free

PDF: iscjelitelj.pdf Iscjelitelj PDF
ERUB: iscjelitelj.epub Iscjelitelj ERUB
DOC: iscjelitelj.doc Iscjelitelj DOC
TXT: iscjelitelj.txt Iscjelitelj TXT