Read Лейди Полунощ by Cassandra Clare Free Online


Ebook Лейди Полунощ by Cassandra Clare read! Book Title: Лейди Полунощ
The author of the book: Cassandra Clare
Edition: Ибис
Date of issue: 2016
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 854 KB
City - Country: No data
Loaded: 2203 times
Reader ratings: 7.4

Read full description of the books:В един таен свят, където воини, в чиито вени тече ангелска кръв, са се заклели да пазят света от демони, „парабатай“ е свещена дума. Парабатаят е твой партньор в битка. Парабатаят е най-добрият ти приятел. Парабатаите са всичко един за друг… но никога, абсолютно никога не бива да се влюбват един в друг.

Изминали са пет години от събитията в „Град на небесен огън“, довели ловците на сенки до ръба на унищожението. Ема Карстерс вече не е малко дете, а млада жена, твърдо решена да открие убиеца на родителите си и да отмъсти за смъртта им.
Ема е ловец на сенки, една от поколенията нефилими, чийто дълг е да бранят света от демони. Заедно със своя парабатай Джулиън Блекторн тя патрулира из улиците на един таен Лос Анджелис.
Когато започват да се появяват трупове на хора и долноземци, убити по същия начин, по който преди години загиват и нейните родители, вниманието на Ема е привлечено – това е нейният шанс да се впусне в разследване. Докато разкрива истината за настоящето, тя започва да научава и тайни от миналото: какво е крил Джулиън от нея през всички тези години, защо законът на ловците на сенки не разрешава на парабатаите да се влюбват един в друг... В същото време Ема е на път да се влюби в единствения човек на света, в когото е категорично забранено.

Магията и приключенията в книгите за ловците на сенки заплениха въображението на милиони читатели по целия свят. Потопете се в тази ускоряваща пулса и разкъсваща сърцето книга, която със сигурност ще се хареса както на новите читатели, така и на най-верните фенове на Касандра Клеър.


Download Лейди Полунощ PDF Лейди Полунощ PDF
Download Лейди Полунощ ERUB Лейди Полунощ PDF
Download Лейди Полунощ DOC Лейди Полунощ PDF
Download Лейди Полунощ TXT Лейди Полунощ PDFRead information about the author

Ebook Лейди Полунощ read Online! Hello Goodreadsers. Here's my official bio:

"Cassandra Clare was born overseas and spent her early years traveling around the world with her family and several trunks of fantasy books. Cassandra worked for several years as an entertainment journalist for the Hollywood Reporter before turning her attention to fiction. She is the author of City of Bones, the first book in the Mortal Instruments trilogy and a New York Times bestseller. Cassandra lives with her fiance and their two cats in Massachusetts."

You can find me online at

www.cassandraclare.com

I have a blog:

http://cassandraclare.livejournal.com/

and a Facebook:

http://www.facebook.com/Cassandraclare

and a Twitter:

www.twitter.com/cassieclare

I'll be available here on Goodreads to answer questions for a Goodreads Author Discussion starting September 18 — http://www.goodreads.com/group/show/3...

Go sign up so you don't miss the conversation when it starts!


Reviews of the Лейди Полунощ


LEWIS

This book would read to every man for ...

CAMERON

The butterflies in my stomach have died ...

ISABELLA

I never liked the book.

AIDEN

Watch out! Maybe a fundamental change in your life!

ANNABELLE

This is a very predictable author. When you get a book for free, you can read it. The intrigue is present, the unbundling is clear.
Add a comment
Download EBOOK Лейди Полунощ by Cassandra Clare Online free

PDF: lejdi-polunosh.pdf Лейди Полунощ PDF
ERUB: lejdi-polunosh.epub Лейди Полунощ ERUB
DOC: lejdi-polunosh.doc Лейди Полунощ DOC
TXT: lejdi-polunosh.txt Лейди Полунощ TXT